ویژگی های یک وب سایت خوب
3 ویژگی
ویژگی اول
سبک و کم حجم
شاید شما هم به این فکر کده باشید که یک کاربر چند دقبقه باید برای دیدن وب سایت شما صبر کند , هرچقدر حجم وب سایت شما کمتر باشد زمان انتظار نیز کاهش میابد
ویژگی دوم
زیبا و خلاقانه
یک وب سایت حرفه ای را از روی ظاهر آن میتوان شناخت , هرچه سایت زیباتر باشد کاربر را بیشتر برای دیدن بخش های آن تحریک میکند
ویژگی سوم
محتوا و موضوع

محتوا و موضوع یک سایت برای کاربر بیش از هر چیزی اهمیت دارد , فیچرهای انتخابی و پیاده سازی شده باید متناسب با نیاز و موضوع کسب و کار ما باشد
تفکر ما در این ضمینه چیست ؟

شرکت فنی مهندسی ایده پردازان پویا ویژن با در اختیار داشتن کادری مجرب و قوی با سوابق کاری عالی همواره با رعایت استاندارد های به روز و جهانی طراحی سایت و برنامه نویسی با حساسیت بالا و دقت مظاعف کار خود را دنبال کرده .


سایت های طراحی شده همواره توسط جدید ترین متد روز دنیا کارفرمایان ما را با رضایت کامل همراهی کرده , ما برای کسب و کار کارفرما ارزش زیادی قائلیم و همواره سایتی با جدیدترین استاندارد های روز دنیا , سبک , کم حجم , خلاقانه , زیبا و ... ارائه داده ایم .

ویژگی کار ما
  1. کیفیت بالا
  2. تست قوی
  3. سرعت در انجام کار
  4. سایت سبک و کم حجم
  5. ظاهر زیبا و خلاقانه
  6. برنامه نویسی استاندارد و بهینه
  7. استفاده از جدیدترن متدهای روز دنیا
  8. برنامه نویسان و طراحان کارامد و با تجربه
  9. تعهد کایر و تیمی روی محصول
وب سایت چیست ؟

وب سایت یا به اختصار سایت یک صفحه اینترنتی است که معرض نمایش عموم قرار میگیرد , تمام مردم از سرتاسر دنیا و در هر ساعتی از شبانه رو میتوانند به سایت شما رجوع کنند و محصولات , نمونه کارها , خدماتی که انجام میدهید و .. را مشاهده کنند , درواقع سایت شما مانند بازاریابی برای شما است که میتواند در هر ساعتی حرف های شما را انتقال دهد و تبلیغ کار شما را انجام بدهد , خود شما هم اکنون در حال مشاهده سایت شرکت فنی مهندسی ایده پردازان پویا ویژن هستید و در حال اشنایی با مایید , اکنون ما بدون هیچ زحمتی توسط سایتمان خودمان را به شما معرفی میکنیم .

شما سایتی مثل دیجی کالا در در نظر بگیرید , این فروشگاه اینترنتی با تلاشی مستمر توانسه دنیای وب را در کشورمان متحول کند و فضای نا امن خرید اینترنتی را به فضایی مطلوب تبدیل نماید به طوری که اکثر افراد امروز خرید های خود را اینترنتی و بدون خرج زمان اضافی انجام میدهند و فروشگاه های اینترنتی به دونه درگیر کردن مدیر فروش و کادر فروش کسب و کار مربوط به خودشان توانسته اند و فروش رضایت بخشی داشته باشند و سهم بسیار عمده ای از فروش یک شرکت داشته باشند , بدون دریافت حقوق و مزایا , حالا شما تصور کنید که یک سفیر دارید (وب سایت شما) که به سرتاسر دنیا سفر میکند و کسب  و کار شما را روز به روز توسعه میدهد , این فوق العاده نیست , یک وب سایت خوب میتواند حتی موثر تر از میزان فروش شما در فروشگاه فیزیکی در موقعیت مکانی مشخص باشد به طوری که سودی که از سمت سایت و یا فروشگاه اینترنتی شما باز میگردد سودی است که بدون کثورات مبلغ اب , برق , گاز و اجاره مغازه است , حال شما یک سایت برای مشاور املاک را در نظر بگیرید که تمام املاک موجود را میتواند به صورت کامل به کابر سایت معرفی کند و مشتری را به یک تور مجاری به ملک مود علاقه خد دعوت کند , امروزه با فراگیر شدن اینترنت دیگر به مرور رفت امد های فیزیگی روز به روز کمرنگتر میشود و همه چیز حتی کارهای مهم بانکی و تراکنش های بالا امروزه توسط اینترنت و نرم افزارهای اینترنتی انجام میشود به همین دلیل هر کسب و کاری امروزه ملزم به در اختیار داشن سایتی پویا برای تلیغ و رونق کسب و کار خود است , ما این کار را توسط سایتی که برای شما طراحی میکنیم انجام خواهیم داد .

شرکت فنی مهندسی ایده پردازان پویا ویژن با دارا بودن کادر مجرب در ضمینه طراحی سایت و برنامه نویسی با دانش فنی بالا و تجربه کاری بر روی پروژه ها و نرم افزارهای ملی با سوابق کاری درخشان میتواند در رشد و توسعه کسب و کارتان همراهتان باشد


چند نوع سایت وجود دارد ؟

ما دو نوع سایت داریم , سایت استاتیک و سایت داینامیک .

وب اسایت های استاتیک فاقد پنل مدیریتی میباشند و اغلب پسوند html دارند , محتوای اینگونه سایت ها را نمیتوان تغییر داد و یک محتوای یکسان و از قبل تعریف شده دارند , این گونه وبسایت ها به درد معرفی های خیلی مختصر و یا منوی یک رستوران میخورند .

از طرفی دیگر گونه ی دیگری از سایت ها به سایت های داینامیک مشهورند که علاوه بر جنبه ظاهری یک پنل مدیریتی هم دارند که میتوان توسط آن محتوای سایت را تغییر داد و انعطاف بیشتری نسبت به سایت های استاتیک دارند , مثل سایت ایده پردازان پویا ویژن و یا سایت دیجی کالا .


یک سایت از چه چیزی تشکیل مشود ؟

یک سایت استاتیک داری یکسری کدهای سمت کلاینت یا همون کاربر میباشد که توسط مرور گر کاربر اجرا میشود مانند HTML , CSS , JQUERY , AJAX و .. که نوشتن این کد ها  تخصص نیاز دارد , از طرفی سایت های داینامیک علاوه کد های سمت کلاینت یک سری کدها دارد که سمت سرور اجرا میشوند و کاربر دسترسی به این کدها را ندارد , اینگونه کدها توسط زبان های برنامه نویسی مانند C# , JAVA و ... نوشته میشود .


آیا داشتن وب سایت امروزه امری ضروری است  ؟

هر روز با رشد روز افزون اینترنت و فراگیر شدن آن شاهد آن هستیم استفاده مردم از اینترنت روز به روز رو به افزایش است و به تعداد کاربران استفاده کننده از اینترنت اضافه میشود , همین امر باعث میشود احساس نیاز به داشتن یک سایت پویا در هر کسب و کاری بیش از پیش احساس شود چرا که توسط آن میتوان حجم وسیعی از کابران را به سمت کسب و کار خود هدایت کرد و ثمره این کار پیشرفت در کسب کار میباشد .

کسب و کارهای اینترنتی که توسط سایت ها بازاریابی میکنند میتواند تاثیری بیش از انچه که در تصور شما به رونق اقتصاد شما کمک کند همانطور که دنیا واقعی میبینم شرکت های بزرگ دنیا معمولا کار خود را با یک سایت اغاز میکنند مانند توییتر و فیسبوک , پس میتوان احساس کمبود یک سایت را با این تفاسیر بیش از پیش در کسب کار خود احساس کرد , مانند خرید کالا که کم کم از مبادله کالا به کالا به سکه های طلا و نقره کشید این روز ها هم کم کم کسب و کارها دارن به سمت اینترنت و سایت های اینترنتی کشیده میشوند


چرا وب سایت ما باید واکنشگرا باشد ؟

تعدد کاربران تلفن هوشمند انقدری افزایش یافته که تاثیر خود را کامل روی طراحی سایت گذاشته و طراحی ها را به سوی طراحی های واکنشگرا هدایت کرده , سایت واکنشگرا به این معنی است که زمانی که کاربر ما سایت مارا چه با کامپیوتر و یا چه با تبلت و یا تلفن های هوشمند با هر اندازه صفحه نمایشی با کرد وب سایت ما طوری تغییر حالت دهد که بهترین نمایش را در آن صفحه نمایش داشته باشد و کاربر را برای بازدید از سایت با مشکل مواجه نکند .


داشتن وب سایت چه مزایایی دارد ؟

  1. شما با داشتن یک وبسایت میتواند یک دفتر کار 24 ساعته داشته باشید
  2. وب سایت به کسب و کار شما اعتبار خواهد داد
  3. شما برای تبلیغ به روش ها مختلف باید کلی هزینه کنید مثلا هزینه زیادی بابت طراحی و چاپ کاغذی را بدهید که بیشتر از 1 هفته تبلیغ شما را نخواهد کرد و یا بیلبود و تلوزیون با مبالغ هنگفت و تبلیغی با عمر کم , در حالی که یک وب سایت با مبلغ بسیار کمتر تبلیغی دائمی خواهد بود
  4. شما فرض گنید که تغییری در خدمات خود داده اید , شما این تغییر را از طریق وب سایت خود به سرعت میتوانید به اطلاع دیگران برسانید
  5. هزینه های شما بابت فروش و کمتر خواهند شد
  6. ضمینه اعتماد سازی برای کاربرانتان را فراهم خواهد کرد

سایتمان را چگونه به دیگرا معرفی کنیم ؟

بهترین سرویسی که میتواند برای سایت شما مخاطب جذب کند بی شک گوگل است , ولی راه های زیاد دیگری نیز وجود دارد مانند تبلیغات درون سایت های پر مخاطب , معمولا تبلیغات برای وبسایت ها در بستر اینترنت صورت میگیرد , هرچه شما مقالات بیشتری در رابطه به کار خود انتشار دهید مخاطبان بیشتری نیر جذب خواهید کرد , یکی از راه های موثر و پر هزینه تبلیغ و معرفی سایت خود درون رسانه ملی توست اگهی های بازرگانی و برنامه های پر مخاطب است .


روش های بالا بردن رتبه سایت در گوگل چیست ؟

گوگل محبوب ترین موتور جستجوگر اینترتی است که رقبای زیادی در پی بالابردن رتیه وبسایت خود در آن هستند , برای این کار یک سری اصول وجود دارد که مهمترین آنها محتوا و یا مطالب و مقالات وجود در سایت است . گوگل به نکات بسیار ریزی را برای رتبه بندی در نظر میگیرد که مهمترین آن عدم استفاده از مطالب نویسندگان دیگر است , به این معنی که ما خود نویسنده سایت خود باشیم و از مطالب کپی استفاده نکنیم , همیشه وبسایت خود را به روز نگه داشته و مطالب مرتبت و با ارزش برای کاربران بنویسم و کاربر را مشتاق به بازدید از وبسایت خود نماییم , امروزه در سئو معجزه محتوا مهمترین نکته است .


امکانات اولیه یک سایت چیست ؟

مهمترین قسمت یک سایت صفحه اصلی آن است که کاربران برای اولین با با این مواجه میشوند , صهحه درباره ما که باید حاوی توضیحی درباره شخص , شرکت و یا صاحب کسب و کار سایت مورد بازدید باشد که به معرفی کسب و کار بپردازد , صفحه تماس با ما که مشخصات جغرافیایی , تلفن ها , پست الکترونیک و دیگر راه های ارتباطی را باید در خود بگنجاند , این موارد در وبسایت های با موضوعات مختلف میتواند تغییر کند.


ما از چه تکنولوژی هایی برای طراحی سایت استفاده میکنیم ؟

هر سایت دارای دو بخش است (سایت های داینامیک بخش اول و دوم را دارند سایت های استاتیک فقط بخش اول را دارند ) :

کدهای سمت کلاینت :

کد هایی که ظاهر سایت شما را میسازد و در سمت کلاین یا بازدید کننده اجرا میشوند ما برای برنامه نویسی یا بخش از CSS3 , HTML5 , JavaScript , Jquery , Angular استفاده میکنیم و از تکنیک های نظیر Responsive  و ... بهره میگیریم , جدیدترین متدهای طراحی در وبسایت شما استفاده میشود.

کدهای سمت سرور :

ما برای برنامه نویسی سمت سرور از زبان C#  و معماری Asp.net Mvc استفاده میکنیم , بی شک یکی از قدرتمند ترین زبان های برنامه نویسی است که روی IIS هاست میشود و با رعایت کردن نکات امنیتی تقریبا نفوظ و هک کردن سایت های نوشته شده غیر ممکن میشود , ما از جدیدترین اصول و Framwork های موجود برای طراحی سایت شما استفاده میکنیم .


چرا انتخاب ما ASP است نه PHP و ...

دلیل اول : سایت هایی که با ASP نوشته میشوند سریعتر از PHP هستنش زیرا PHP مفسری هستش و ASP کامپایلری سرعت سیستم های کامپایلری همیشه بیشتر بوده , به علاوه سال پاییز سال 2016 زیرساختی از سمت ماکروسافت معرفی شد به نام DotNetCore که به کلی از لحاظ سرعت و بازده از PHP  , JAVA ـ NodeJs و ... فاصله گرفت و دیگر قابل  مقایسه با این زیان ها نیست .

دلیل دوم : PHP زبان شی گرا نیست و خیلی از استانداردها را در برنامه نویسی نمیتوان رعایت کرد , همین میتواند برای سایت و ویرایش آن مشکل ساز باشد و زمان و هزینه ها را افزایش دهد .

دلیل سوم : PHP از لحاظ امنیتی ظعیفتر از ASP است , تعداد حملات و نفوظی که به سرورهای PHP میشود بسیار بسیار بیشتر از IIS است , به اگر در طراحی سایت اصول امنیتی را رعایت کنیم نفوظ غیر قابل ممکن میشود .

دلیل چهرم : Sql Server یک محصول بسیار قدرتمند از سمت ماکروسافت است که برای نگهداری داده ها استفاده میشود , ASP به طور کامل با این محصول هماهنگ است .

دلیل پنجم : کدهای برنامه کامپایل شده و ماژول های برنامه بسته هستند و امکان کپی برداری وجود ندارد .

و ...

در هیچ یک از شرکت های بزرگ و پروژه های ملی شما اثری از PHP نخواهید دید , زیر این زبان برای برنامه نویسی مناسب نیست و دلایلی که ذکر بخش کوچکی از این امر است ,