چرا ما برای رونق کسب و کار خود به نرم افزارهای آفلاین نیاز داریم ؟




امروزه نرم افزارهای تحت اندروید با افزایش تلفن های همراه و استفاده و استقبال مردم از تلفن های هوشمند بازار خیلی خوبی پیدا کرده به طوری که همه کسب و کارهای موفق برای خود نرم افزاری برای پلفرم های اندروید و آی او اس فراهم کرده اند , برنامه نویسان زیادی هم به سمت برنامه نویسی برای تلفن های هوشمند روی آورده اند , مزیت نرم افزارهای تحت اندروید این است که کاربران شما میتوانند بدون داشتن اینترنت از نرم افزار شما استفاده کنند و به محض اتصال به اینترنت داده ها با سرور شما سینک بشوند .




با آمدن تلفن های هوشمند نرم افزارهای تحت ویندوز کمرنگ تر شده اند ولی همچنان نیاز برای وجود آنها احساس میشوند , مثلا نرم افزارهای مدیریتی و حسابداری برای رستوران ها , کافه های , فروشگاه ها و کسب و کارهای کوچک یا شرکت های بزرگ و کارخانه های پیشرفته , سیستم های نوبت دهی و ... , با انتخاب و سفارش نرم افزار مناسب خود میتوانید هزینه های و ورند پیشرفت کسب و کار خود را مدیریت کنید , ما با برنامه نویسان خبره و با تجربه میتوانیم به نیازهای نرم افزاری شما به با جدیدترین متد برنامه نویسی پاسخ دهیم .




ما برای تولید یک نرم افزار اول با شما صحبت میکنیم و تمام نیازمندهای شما را تحلیل میکنیم تا خروی کار و محصول ما تمام نیارهای شما را پوشش دهد , برنامه نویسان با تجربه ما با رزومه قوی و توان برنامه نویسی بالا میتوانند با کیفیت ترین نرم افزارهای ایرانی با سرعت بالا و بهینه را برای شما فراهم کنند .

برنامه نویسی ویندوز | نرم افزارهای تحت ویندوز
برنامه های تحت ویندوز چه کاربردهایی دارند ؟

اجازه دهید با یک مثال ساده از یک دفتر باربری کوچک شروع کنیم , فرض کنید که یک منشی پشت میز خود به تلفن های ورودی پاسخ میدهد , مشتری نام خود را میگوید و منشی هیچ اطلاعاتی راجب مشتری در ذهن ندارد و ممکن است مشتری مذکور برای دومین یا سوین سفارش خود تماس گرفته باشد , و یا ممکن است مشتری دوبار ولی سفارش ترانزیت داده باشد ولی منشی به علت تعداد زیاد مشتری ها نمیتواند همه آنها را به خاطر بسپارد و همین عدم آگاهی ممکن است در برخورد با مشتری تاثیر بگذارد , یا اصلا  بدهی یا مطالبه ای در میان باشد , خب منشی باید دفترها را بررسی کند , از اول مشخصات را روی کاغذ یادداشت کند , فاکتور و خیلی چیزهای دیگر مثل محاصبه هزینه و غیره را انجام دهد , بعد نوبت به انتخاب راننده میباشد و ممکن است یک راننده در هفته 10 بار بار ببرد یک راننده 3 بار و این درست نیست . حال فرض کند که نرم افزاری که توسط برنامه نویسان ما نوشته شده روی رایانه منشی باز است , مشتری زنگ میزند و از طریق شماره تلفن مشتری تمام سوابق مشتری روی مانیتور به نمایش در می آید , مشتری سفارش خود را میدهد و سیستم فاکتور و محاثبات هرینه و غیره را انجام میدهد , سپس از طریق سیستم نوبت دهی راننده مناسب انتخاب میشود و فاکتور به صورت اتوماتیک نوشته میشود و همینطور بارنامه مربوطه ایجاد میگردد و یا یک دکمه همه کارهای انتصاب و مالی انجام میگیرد .

خب کاربردی که مشهود است این است که یک بار نیازها و کارهای شما توسط برنامه نویسان ما نوشته میشود و سپس شما چند کلیک ساده کارهای خود را به سهولت انجام میدهید و چیزی که عایدتان میشود بازده بالا و دقتی بی نظیر است , کارها سریعتر پیش میروند و بازده بالاتری خواهید داشت .

تفاوت نرم افزارهای تحت ویندوز با وبسایت

نرم افزارهایی که مخصوص پلتفرم ویندوز برنامه نویسی میشن چون نیازی به اینترنت ندارند میتوانند به صورت آفلاین نیز مورد استفاده قرار بگیرند , چون سروری برای اجرای برنامه های آفلاین وجود نداره و این نرم افزارها از ریسورس های شما و سیستم لوکال برای اجرا استفاده میکنند سرعت اجرای بسیار بالایی دارند علاوه بر این که میتوانند خود را با سرورها سینک کنند , نرم افزارهای ویندوزی به نسبت سایت ها و نرم افزارهای وب ظریب خطای کمتری دارند , سرعت اجرا و عملکرد نرم افزارهای ویندوزی با توجه به توان سرور و تعداد درخواست کننده ها کاهش نمیابد و قابل اعتمادتر هستند به علاوه اینکه با دستگاه های خروجی مثل پرینتر و اسکنر و ... بهتر میتوانند کار کنند . به دلیل سرعت بالا این برنامه ها میتوان با جدیدترین متد برنامه نویسی برای آنها برنامه نوشت مانند معماری های میکرو سرویس که این معماری در وبسایت ها و برنامه نویسی وب میتواند موجب کندی سرعت شود و استفاده از آن ریسک بالایی از لحاض بازده دارد .

چگونه تشخیص دهیم که به نرم افزارهای ویندوزی نیاز داریم یا خیر ؟

شما باید به کارهای روتین و تکراری خود نگاه کنید , مثلا سیستم فروشگاهی , فروشنده میبینه که برای محاسباته آخر ماهه خودش و نیاز به نوشتن هزینه ها و درامد ها داره , مثلا هر جنسی که فروخته میشه باید با توجه به جنس , شرکت سازنده , تعداد , قیمت و ... نوشته بشه و هر جنشی هم که خریداری میشه باید هزینه پرداخت شده , کارخانه , تعداد و .. ثبت و نگهداری بشود , سپس آخر ماه نیاز به جمع و تفریق و محاسبه هزینه ها و درامدها است , خب اینکار هر ماه اتفاق میوفته و شاید برای فروشند گزارش دوره ای مثل فروش شش ماهه اول سال , یکساله , سه ماه و ... کاری سخت باشه , حال بک نرم افزار حسابداری را در نظر بگیرید که ورود و خروج کالا رو ثبت میکنه , محاسبه ها را انجام میده , گزارش طبق بازه خاص برای جنس خاص و ... را برای شما انجام میدهد , خب کار شما سریعتر انجام میشود چون برنامه نویسی این سیستم مخصوص شما بوده و نیازهای شما پیاده سازی شده . در نتیجه برای بهبود کسب کار در یک فروشگاه نیاز به وجود یک نرم افزار حسابداری احساس میشود .

تاثیر نرم افزارهای ویندوزی بر رونق کسب و کار

همونطوری که پیشتر هم گفتیم نرم افزارهای ویندوزی میتوانند با سرعت بخشید به کارهای روزمره شما با دقت خیلی زیاد و بدون اشتباه کارهای شما را سریعتر انجام دهند و حجم کارهای روزانه شما افزایش میابد . حتی نرم افزار شما میتواند تبلیغ کار شما را انجام دهد یا اصلا شما یک سیستم ارتباط با مشتری را داشته باشید . در این صورت تعامل شما با مشتری بیشتر میشود , یا اصلا یک سیستم پاسخگو و اپراتور دیجیتال برای پاسخگویی و خدمات رسانی بیشتر به مشتریانتون . نرم افزار شما میتواند پشتیبان شما در شهر ها و کشورها مختلف باشد که روی سیستم مشتریان شما نصب شده و با یک سرور مرکزی کار میکند , یا یک میز کار خیلی خوب و همیشه در دسترس برای پرسنل و اپراتوهای شرکت شما در سرار ایران و جهان , یا اصلا دستیار شخصی شما که در خانه وضعیت محل کار , شرکت و گزارشات مختلف برای دفتر شما را به شما نشان میدهد .

آیا استفاده از نرم افزارهای ویندوزی نیاز به دانش خاصی دارد ؟

برای استفاده از رایانه شما نیاز به آشنایی اندکی درمورد ویندوز یا همان سیستم عامل دارید , بعد از برنامه نویسی و تکمیل نرم افزار شما , نماینده ای از طرف شرکت ما آموزش های لازم را به شما به صورت رایگان میدهد تا شما مهارت کار با نرم افزار خودتان را فرا بگیرید , گاها فایل راهنمایی هم برنامه نویسان ما محیا میکنند , نرم افزارهای نوشته شده توسط ایده پردازان پویا ویژن به زبان فارسی بوده و نگرانی از بابت کار با نرم افزار و یادگیری نخواهید داشت .

شما چگونه برای رفق نیازهای ما برنامه نویسی میکنید ؟

قدم اول : ما با شما صبحت هایی راجب نرم افزار شما از شما میپرسیم و با کمک شما سناریو برنامه را مینویسیم , سپس اکتورها را از طریق سناریو برنامه به همراه سوالات خبره استخراج کرده و کار مدل سازی و مستند سازی را به طور دقیقتر پیش میگیریم , در قدم اول مدهای UseCade را در می آوریم .

فدم دوم : تحلیلگر سیستم در جلساتی با شما مستند را تکمل کرده و دیاگرام های مربوطه به طراحی میکند مانند : ActivityDiagram , Sequence Diagram , Class Diagram و ...

قدم سوم : مستندات مربوطه به دست برنامه نویس میرسد و اینجا کار برنامه نویسی آغاز میشود و مستندات پیاده سازی میشوند .

قدم چهارم : تستر نرم افزار را تست کرده و از عملکرد آن مطمئن میشود سپس برنامه را برای شما دمو میدهیم و نواقص را از طرق برنامه نویسی مجدد برطرف میکنیم و مرحله تست دوباره انجام میشود .

در نهایت نرم افزار برای استفاده به شما تحویل داده میشود .

امنیت این نرم افزارها چگونه است ؟

این نوع نرم افزارها به دلیل استفاده در سیستم لوکال خودتان و چون فقط در دسترس خودتان است تهدید حمله و نفوظ به آن بسیار بسیار کم و ناچیز است , برنامه نویسان ما با ترجه های زیاد و برنامه نویسی در سیستم های بزرگ و پروژه های ملی توانمندی زیادی جهت جلوگیری از تهدید و حمله هکر ها به سیستم را دارا میباشند . به علاوه نرم افزارهای تولیدی و خروجی کاری ایده پردازان پویا ویژن به گونه ای است که اطلاعات دریافتی از شما تماما رمزنگاری شده و فقط با استفاده از کلید موجود در ایده پردازان پویا ویژن رمزگشایی میشوند و نمیتوان به آن نفوظ کرده و داده ها ویرایش کرد .

ماژول های امنیتی که قبلا توسط ما برنامه نویسی شده و آماده کار است , جلوی تهدید ها را میگیرد .

داده های نرم افزار شما هم مرتب با توجه به بازه درخواستی شما در یک نسخه پشتیبان در سرور یا سیستم شما ذخیره میشوند و اگر داده از دست رفت بنا بر هر دیلی قابل بازگردانی خواهند بود .

شما از چه تکنولوژی هایی استفاده میکنید و دلیل آن چیست ؟

ما برای برنامه نویسی ویندوز با توجه به نیاز مشتریانمون از زبان برنامه نویسی C# استفاده میکنیم ولی معماری های مورد استفاده متفاوت است . دلیل استفاده از C# این است که این زبان برنامه نویسی بسیار بسیار قدرتمند بوده و از سمت شرکت ماکروسافت پشتیبانی میشود .

Windoes Form : زمانی که مشتریان ما از نسخه های قدیمی ویندوز استفاده میکنند ما باید از این معماری استفاده کنیم و تحت این معماری برنامه مینویسیم , خروجی بسیار قدرتمند بوده و ممکن است ظاهر برنامه آنچنان چشمنواز نباشد .

WPF : این معماری از ویندوز 7 به بالا پشتیبانی میکند و زمانی که تمام کاربران ویندوز 7 به بالا استفاده کنند با این معماری برنامه نویسی میکنیم , خروجی برنامه بسیار سریع و با ظاهری بسیار قوی کار میکند .

UWP : این معماری بسایر جدید میباشد و از ویندوز 10 به بالا را پشتیبانی میکند , از استاندارد های زیادی پیروی میکنید ولی کمتر مورد استفاده قرار میگیرد , به دلیل استفاده اقلیت مردم از ویندوز 10 .

برنامه نویسی اندروید | نرم افزارهای تحت اندروید
امروز برنامه های اندرویدی در چه جایگاهی میباشند ؟

با توجه به گسترش بیش از حد تلفن های هوشمند نیاز به برنامه های تحت اندروید و سایر سیستم عامل های تلفن همراه بیشتر از پیش حس میشود , امروزه اکثر کسب و کارهای بزرگ اینترنتی مثل دی جی کالا و های وب و سایر شرکت ها و کارخانه های بزرگ و کوچک برنامه اندرویدی برای خود فراهم کرده اند , به جرات میتوان گفت کسب و کاری که برای خود برنامه اندرویدی نداشته باشد از بقیه عقب تر خواهد بود . اکثر مردم از نرم افزاهای اندرویدی به شدت استفاده میکنند و همین امر بسیاری از برنامه نویسان را به یادگیری برنامه نویسی اندروید ترغیب کرده , شرکت فنی مهندسی ایده پردازان پویا ویژن هم بخشی مخصوص برای برنامه نویسی اندروید در نظر گرفته که نرم افزارهای سفارش مشتری را با بهترین و بالاترین کیفیت و طبق استاندارد های روز دنیا تولید میکند . نرم افزار اندروید شما میتواند معرف شما و نماینده شما بین مردم باشد .

چرا نیاز به برنامه نویسی اندروید و داشتن نرم افزار تحت اندروید حس میشود ؟

برای اکثر کسب و کارهای موفق داشتن یک نماینده خستگی ناپذیر و تمام وقت در جیب مشتری نیاز است که بتواند به بسیاری از نیازهای مشتری پاسخ دهد , نرم افزارهای اندروید این نیاز را برای شما براورده میکنند , شما برای اینکه از بقیه رقبا عقب نیوفتید نیاز به نرم افزار خود دارید که مشتریان خود را به استفاده از خود ترغیب کند , اکسر برنامه نویسان ایرانی خارجی به سمت برنامه نویسی اندروید رفته اند , به ادید اشبا شدن تلفن های همراه برنامه نویسی اندروید هم بازار بسیار خوبی پیدا کرده است به طوری که ماکرت های فراوانی در ایران و خارج برای عرضه این نرم افزارها فراهم شده است مانند کافه بازار , مایکت و گوگل پلی . اگر به دنبال یک نماینده و یک دستیار از طرف خود پیش مشتری هستید ما به شما برنامه اندروید رو پیشنهاد میکنیم . مثلا نرم افزار شما میتواند همیشه پیش کاربر شما باشد و سفارشات فروشگاه شمارو در هر ساعتی از کاربر بگیرد و به شما اطلاع دهد بدون اینکه حتی نیاز به مراجعه حضوری باید یا شما یک بار برای همه و برای همیشه کالای خود را معرفی کنید و از محصولات خود برای مشتریانت بگویید تا مشتریان شوق بیشتری برای خرید محصولا شما پیدا کنند این فقط یک کاربرد از صدها کاربرد و فقط در سیستم فروشگاهی بود , همه اینها با برنامه نویسی اندروید ممکن خواهد شد .

یک نرم افزار اندروید چقدر میتواند مفید باشد ؟

وقتی شما یک نرم افزار برای کسب و کار خود داشته باشید میتوانید محصولا ت وکسب . کار خود را در آن معرفی کنید و آن نرم افزار میتواند نماینده 24 ساعته شما پیش مشتری باشد , مانند دیجی کالا که در هر ساعت از شبانه روز نرم افزار اندروید آن در دسترس است و شما هر لحظه که اراده کنید میتوانید محصولات را ببینید , توضیحات را بخوانید , مقایسه انجام دهید , ویویدوهای نقد و بررسی را ببیند و در نهایت خرید را انجام دهید .

حال شما با توجه به نوع کسب و کار خود میتوانید به ما سفارش برنامه خود را بدهید تا برنامه نویسان ما آن را با بهترین کیفیت برای شما فراهم نمایند , شما میتوانید سایت خود را تبدیل به نرم افزار کنید تا کاربران شما بتوانند به صورت آفلاین نیز از برنامه استفاده کنند , یا نرم افزاری مثل اسنپ یا نرم افزار آموزش مجازی یا دوره ها غیر حضوری و ... .

برنامه نویسی اندروید عضوی جدا نشدنی از زندگی برنامه نویسان است و نرم افزارهای اندروید عضوی جدا نشدنی از میلیاردها کاربری که از انها استفاده میکنند .

مزیت داشتن نرم افزار اندروید نسبت به نرم افزارهای ویندوزی و وبسایت چیست ؟

کاربران شما برای اجرای نرم افزارهای تحت ویندوز شما نیاز به یک دستگاه کامپیوتر شخصی با سیستم عامل ویندوز دارند , البته تبلیت های ماکروسافت که ویندوز روی انها نصب است هم کار آنها را راه میاندازد , این تیپ نرم افزارها برای کاربران زیاد مناسب نیست , ولی برای یک کاربرد خاص بهترین گزینه است , شاید تعداد کسانی که از نسخه ویندوزی تلگرام استفاده میکنند بسیار کمتر از کسانی باشه که نسخه موبایل ( اندروید و IOS ) اون رو استفاده میکنند , سایت ها و نرم افزارهای تحت وب هم بر روی کامپیترها اجرا میشوند هم بر روی موبایل ها ولی میدانیم که برای باز کردن آنها نیاز به اینترنت هست و بدون اینترنت نمیشه صفحه وب را مرور کرد . ولی نرم افزارهای تحت اندروید و IOS میتوانند تمام این مشکلات را برطرف کنند زیرا هر شخص یک تلفن هوشمند دارد ( اکثر مردم تلفن هوشمند دارند ) و میتواند به راحتی نرم افزار شما را روی تلفن خود نصب کند و در هر مکان و ساعتی از آن استفاده کند , نرم افزار شما میتواند با اینترنت یا بدون آن کار کند و نیازهای کاربران شما را برطرف نماید . از طرفی کار با نرم افزارهای اندروید بسیار آسان تر و لذت بخش تر از یک وبسایت است . ممکن است سرعت اینترنت شما کم باشد و نرم افزاری که روی وب اجرا میشه به دلیل سرعت پایین شما را کلافه کنه ولی برنامه های تلفن های هوشمند این بدی را ندارند , همه این دلایل میتواند دنیا و برنامه نویسان را برای برنامه نویسی اندروید و IOS ترغیب نماید.

برنامه نویسی بومی برای اندروید یعنی چه ؟

با توجه به این که برنامه نویسی اندروید و IOS توجه بسیاری از برنامه نویسان را به خود جلب کرده خیلی از شرکت های نرم افزاری مثل ماکروسافت , فون گپ و ... برای برنامه نویسان خود محیط هایی برای توسعه برنامه های اندرویدی را فراهم کرده اند که بتوانند با زبان های این شرکت ها مثل C# و یا فون گپ که ورودی های ( CSS , HTML , JavaScript ) دارد و خروجی اندروید میدهد البته C# چون بر پایه Mono هستش خروجی بومی دارد و فقط برای مثال شمرده شد ؛ نرم افزارهای بومی با زیر ساخت های اندروید و کمپانی پدیدآورده اندروید ( گوگل ) نوشته شده و مناسب برای اجرا روی بستر مخصوص به خود است .

برنامه های بومی اندروید چه تفاوتی با دیگر برنامه های غیر بومی دارند ؟

نرم افزارهای بومی چون با زیرساخت مخصوص به خود پلتفرم نوشته شده اند رندر بهتری دارند ( به این معنی که سرعت بارگذاری و اجرای بالاتری نسبت به برنامه ها غیر بومی دارند ) , برنامه های بومی قدرت برنامه نویسی بیشتری به برنامه نویس میدهند و قدرت مانور بیشتری نیز دارند , شما بدون استفاده از پلاگین خاصی میتوانید به قسمت های مختلف اندروید داشته باشید و با سنسور ها و اجزاء مختلف بدون مشکل کار کنید و این یعنی برنامه قابل اعتماد تر , پایدارتر و با سرعت بیشتری اجرا میشود .

این تفاوت ها هنگام اجرا دو برنامه بومی و غیر بومی کاملا محسوس تر نمایان میشود و به وضوح میتوان تفاوت این دو را دید , اکثر برنامه نویسان نیز برنامه نویسی بومی را برگزیده اند .

شما از چه تکنولوژی هایی برای برنامه نویسی اندروید استفاده میکنید ؟

ما برنامه نویسی بومی برای پلتفرم اندروید را برگزیده ایم , ما با زبان برنامه نویسی Java که مورد تایید گوگل است استفاده میکنیم که برای نوستن اندروید هم از این زبان استفاده شده ما از نسخه Java SE استفاده میکنیم و ادیتور یا IDE مورد استفاده ما Android Studio هستش که محصول گوگل میباشد و به گفته گوگل تنها IDE رسمی برای برنامه نویسی اندروید Android Studio میباشد , پایگاه داده مورد استفاده SlqLite میباشد و از جدیترین متدولوژی های مهندسی نرم افزار برای پیاده سازی نرم افزار شما استفاده میکنیم .

چرا ما کار برنامه نویسی نرم افزار اندرویدی خود را به شما میسپاریم ؟

ما با خبره ترین مهندسان ایرانی که هر یک برنامه نویسان و برنامه نویسان ارشد پروژه های ملی و بین المللی بوده و هستند و رزومه های درخشان و پر باری دارند سیستم های شما را پیاده سازی میکنیم , تجربه چندین و چند ساله ما در تحلیل و برنامه نویسی و تولید نرم افزارهای مختلف به ما کمک میکند که خروجی کار ما باعث رضایت شما شود . ما از جدیدترین متد طراجی و کدنویسی استفاده میکنیم و با دانشی که هر روز هم در حال پیشرفت هست نرم افزارهای شما را پیاده سازی میکنیم . با داشتن بخش های مختلف از جمله :

  1. تیم تحلیل
  2. تیم برنامه نویسی
  3. تیم گرافیک و UI , XU
  4. تیم تست و پشتیبانی

نرم افزار مورد نیاز شما را با تضمین کیفیت پیاده سازی میکنیم .