سایت برای کارخانه ها چه مزایایی دارد و به چه دردی میخورد

ضرورت داشتن سامانه اینترنتی برای کارخانه ها

به چند دلیل عمده یا کارخانه برای توسعه کسب و کار خوب احتیاج به وب سایت دارد :

همانطور که در بالا اشاره کردیم شما برای کارخانه و توسعه کارخانه خود به یک وبسایت نیاز دارید , چراکه سایت میتواند معرف شما و معرف کارخانه شما باشد در هر جای دنیا و در هر ساعتی , سال شروع به کار , فرایند توسعه کسب و کار , درباره مدیران و کارکنان مجموعه و جوایز و افتخارات کارخانه میتواند توسط سایت و سامانه اینترنتی کارخانه شما به افراد مختلف در جای جای دنیا برسد .

همچنین شما درون سایت خود به معرفی محصولات کارخانه خود میپردازید , چه محصولاتی تولید میکنید , مواد اولیه هر کدام , کاربرد محصولات و نوشته هایی راجی فرایند تولید محصولات و نقاط قوت محصولات خود , شما میتوانید از محصولات خود تصویر تهیه کرده و درون سامانه خود انتشار دهدید , از خط تولید و همچنین بسته بندی و حتی دستگاه های تولید و مکانیزه بودن کارخانه خودتون . امکان دیگری که در سایت برای شما تعبیه میشود عرضه مسقیم کالا و محصولات خودتون هست که بدون واسطه و با قیمت بیسار بسیار کمتر از بازار میتونید مصرف کننده ها را به سمت محصولات خودتون جذب کنید . مشتریان داخل نرم افزار شما ثبت نام کنند , ئارد بشن و شروع به خرید کنند و پرداخت انجام بدن , در واقع شما میتونید یک فروشگاه کامل در سراسر دنیا داشته باشید که عرضه مستقیم محصولات شما را انجام میدهد .

وبسایت شما در واقع هویت مجازی شما در دنیای مجازی خواهد بود که میتواند کسب و کار شما را به ایده ال هایتان نزدیک کند .

شما تصمیم میگیرید نیرو برای افزایش ظرفیت تولید کارخانه استخدام کنید , باید هزینه کنید برای روزنامه , آگهی استخدام , اگهی های کاغذی , بنگاه های کاریابی و ... , و این آگهی ها منقضی شده و یا تاریخ آنها به اتمام میرسد , شما میتوانید این آگهی ها را داخل وبسایت خود منتشر کنید , هزینه نکنید , دائمی باشد و از همه مهمتر رزومه و مشخصات رو هم بلافاصله بعد از مشاهده آگهی کار کارجو دریافت کنید بدون اینکه کسی درگیر بشه . علاوه بر اگهی ها شما میتوانید اخبار و مقالات مرتبط با کسب و کار خودتون رو هم منتشر کنید , فرض کنید محصول جدید اضافه میشه به تولیداتتون , خب شما برای انتشار این خبر نیاز به هزینه های زیاد و اگهی های تلوزیونی و ... دارید , ولی خیلی از سایت های بزرگ وقتی امکانی اضافه میشه و یا سرویس ارائه میکنند کاربران از طریق خود سایت متوجه میشوند و نیازی به انتشار خبر و ... نیست , راجب کسب و کار شما هم همین اتفاق خواهد افتاد .

در مواقعی شما نیاز دارید که ارباب رجوع ها با مسئولین مختلفی در سازمان شما ارتباط داشته باشند , شما درون وبسایتتان میتوانید قسمتی برای این کار فراهم کنید که مسئولین برای خود پنلی داشته باشند و درون آن پنل پیام برای کاربران ارسال کنند یا پیام از سمت آنها دریافت کنند , در این صورت از طریق سایت شما مردم میتوانند با مسئولین کسب و کار شما ارتباط بگیرند .

 

ویژگی های یک وبسایت خوب چیست ؟

  1. رابط کاربری مناسب :

به این معنی که فونت ها , سایز فونت ها , رنگ بندی و طراحی سایت استانداردها را رعایت کرده باشد .

  1. تجربه کاربری مناسب :

کاربر باید در بتواند به راحتی با وبسایت شما ارتباط برقرار کند .

  1. محتوای مفید :

محتوای سایت شما در کیفیت سایت تاثیر به سزایی دارد .

  1. پشتیبانی :

در صورت خطا و یا مشکلی در عملکرد صحیح سیستم باید خیلی سریع مشکل مرتفع گردد .

  1. پایدار بودن سایت :

وقتی تراکحنش های سیستم بالا میرود باید قدرت و کیفیت پایگاه اینترنتی در حدی باشد که جوابگوی تمامی درخواست های آمده به سیستم باشد و کاربران با کندی در پاسخگویی و عملکرد سیستم مواجه نشوند .

  1. امنیت :

سایت باید از هر نظری ایمن باشد , مخصوصا وقتی حرف درگاه پرداخت و تراکنش مالی میشود .

  1. امکانات درخور :

با توجه به موضوع سیستم , سیستم باید امکانات مطلوبی برای کاربران در ضمینه موجود فراهم نماید .

 

سئو سایت چیست ؟

فرض کنیم شما وارد گوگل میشوید , دنباله مسئله یا مورد خاصی میگردید , یک موتور جستجو مثل گوگل رو باز میکنید و شروع میکنید به جستجو کردن , گوگل در نتیجه جستجو برای شما مثلا 150,000 تا نتیجه پیدا میکند , تا حالا پیش خود فکر کرده اید که چرا بعضی از سایت ها در رتبه 1 بعضی ها در رتبه 10 و بعضی ها در رتبه پایینتر قرار دارند ؟ دلیل این اتفاق چیست ؟

اون صفحات و سایت هایی که در رتبه بالاتری قرار میگیرند سئو بهتری دارند , در واقع سایت ها برای موتورهای جستجو باید بهینه باشد , هر چقدر سایت بهینه تر باشد سیستم شما دارای سئوی بهتری است , در واقع به زبان ساده تر SEO مخفف کلمه serach engine optimization است که معاله فارسی آن بهینه وبسایت ها سازی برای موتور های جستجوگر است . سئو سایت نقش بسیار مهم و کلیدی در جذب مخاطبان اینترنتی دارند , در واقع تمام کسانی که دنباله مطلبی میگردند و در موتور های جستجو سر در گم هستند سایت شما را زمانی میبینند و جذب میشود که سئو شما خوب بوده و در نتیجه جستجو در ردیف اول نتایج باشد .

 

برای داشتن سئو خوب چه کارهایی باید انجام دهیم ؟

محتوا نقش اساسی در سئو سایت دارد , به طوری که امروز سئو به پادشاهی محتوا است که معروف است , هرچی محتوای غنی تر و با مفهوم تری داشته باشیم سئو بهتری در سایت خود میتونیم داشته باشیم .

سرعت لود بالا نیز در سئو تاثیر بسیار بسیار مهمی دارد , و پوئن مثب به حساب می آید .

یه سری نکات در طراحی سایت وجود دارد که به سئو کمک شایانی میکند , مثل متا تگ ها و تگ های HTML5 .

فایل های ذکر شده برای موترو های جستجو هستند که قسمت های مختلف سایت و دسترسی به هر قسمت را مشخص میکنند .

 

نتیجه گیری :

یک کارخانه برای توسعه کسب و کار خود به یک سایت برای معرفی خود و محصولات خود دارد , در دنیای امروز نداشتن صفحه وب و نام و نشان در نیای مجازی یعنی عقب افتادن از همسنفانی که در اینترنت صاحب کسب و کار هستند.

بهتره واسه کسب و کار خود فکر یک سایت مناسب و تیم طراحی سایت حرفه ای باشیم